Bemutatkozás

Szolnokon, a gyógy-és termálvizek városában, közlekedési csomópontok találkozásában, Budapesttől 100 km-re, 2002. májusában nyitotta meg kapuit a város legújabb szállodája a Sóház Hotel­­.
A három csillagos családias szálloda a belvárosban, a Tisza folyó partján, csendes hangulatos utcában épült, a gyógyfürdőtől és a színháztól 150 m-re, több színvonalas étterem, üzlet közvetlen szomszédságában.
A 12 igényesen kialakított apartmanként használható szoba mind az egyéni, mind a családos vagy csoportos vendégek számára ideális szálláslehetőséget kínál rövidebb, vagy hosszabb időtartamú tartózkodásra.
Valamennyi szoba az otthon érzését nyújtja, hiszen a helyiségek padlószőnyegesek, légkondicionáltak és felszerelt konyhafallal ellátottak, bennük műholdas színes televízió, telefon, minibár, dolgozóasztal számítógép/Internetcsatlakozási lehetőséggel szolgálja a vendégek kényelmét.
A fürdőszobák zuhanykabinnal és törölközőszárítóval felszereltek.
A kulturált ellátásról hangulatos reggelizőterem és drinkbár gondoskodik.
A szállodának külön étterme nincs, de 200m-es körzeten belül több igényes étterem, pizzéria, söröző és egyéb vendéglátóhely található. A hotel szomszédságában működő étteremből kérésre szobaszervizt biztosítunk.
A gépkocsival érkező vendégek a szálloda zárt belső udvarában helyezhetik el autóikat.
A kertben kialakított villanyfényes teniszpálya a szabadidő kellemes eltöltését szolgálja.
A szálloda személyzete mindent megtesz azért, hogy Ön otthon érezze magát nálunk, és reméljük Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük.
Kérjük, nézze meg szobáinkat is!