Bemutatkozás

1995. április 3.-án nyitotta meg eloször "kapuit" a régi Levendula magángyógyszertár Békésen, a Csabai u. 15 szám alatt 3. gyógyszertárként. Akkoriban még zömmel állami patikák muködtek, így hamar kiderült, milyen nagy szükség van egy rugalmasan, nagyobb mozgástérrel és lehetoségekkel muködo gyógyszertárra.

Ekkor kezdte meg működését egy bérelt önkörmányzati ingatlanban 5 alkalmazottal és újdonsült felfogással -Térjen be egy gyógyító szóra- munkáját a Patika.

Ezután éveken keresztül mindenki tette a dolgát, igyekezett a legnagyobb odaadással és figyelemmel segíteni a betérokön. Az ezredfordulón már érezni lehetett a növekvő elvárást a gyógyszertárakkal szemben. A környezeti változások, az Európai Únióhoz való csatlakozásunk jövőképe, újabb kihívást és igényeket vetített előre, amelyeknek már nem tudtunk a régi épületben megfelelni és új gyógyszertár építésének terve körvonalazódott.

A munkálatok 2003. szeptemberében kezdődtek és 2004. augusztus 2.-án nyitotta meg másodszor "kapuit". Az új -Gondoskodó- Levendula gyógyszertár, immár 14 alkalmazottal működik.

 

NYITVA TARTÁS:
Hétfő - Péntek:
7.30–18.00
Szombat:
7.30–15.00
Váltott ügyeleti szolgálat!