Bemutatkozás

Szeretném bemutatni vállalkozásunkat. 2007-ben kezdtem temetkezési munkámat, majd 2012-ben Temetkezési Szolgáltatói vizsgát tettem Debrecenben. Ez elengedhetetlen a temetkezési tevékenység szakszerű és jogszerű működtetéséhez.
A szakvizsga letétele után, 2013 őszén hoztuk létre vállalkozásunkat azzal az elgondolással, hogy teljes körű, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani a bennünket választóknak.

Ügyfélfogadó irodáink kegyeleti bemutató teremmel rendelkeznek, biztosítják a teljes körű ügyintézés feltételeit. Helyben kiválaszthatók a koporsók, urnák és az egyéb kellékek. A hozzátartozók az irodai ügyintézővel egy tea, vagy kávé mellett meg tudják beszélni a temetési szertartás részleteit. A szertartást végző munkatársaink elegánsak és udvariasak. Gyászautóink minősége és kialakítása pedig lehetővé teszi a temetőben a sírhoz történő méltó, meghitt szállítást is.

Fontos kiemelni, hogy az egyházközségek, önkormányzatok vezetőivel, temetőgondnokokkal és a munkatársainkkal együttműködve, csakis egy csapatként lehet biztosítani a temetők rendezett állapotát és temetőkert jellegét. Fejlesztéseink pedig közös temetőink további szépítését szolgálják.

Szabó Zoltán
ügyvezető tulajdonos