Bemutatkozás

1992-ben – egyéni vállalkozásként – indítottuk tevékenységünket a  hazai képkeretező szakma  megújulásának egyik apró elemeként.

Az akkoriban megjelenő, a „táboron” kívülről származó  import célgépek új, minőségi  alapanyagok – lécek, paszpartuk -  elérhetősége újszerű, kreatív megoldások alkalmazásával teljesen átformálta a korábban leggyakrabban asztalosok és üvegezők által végzett - sokszor egysíkú - képkeretezést.

Célunk a hozzánk betérő eseti – majd visszatérő – megrendelők által hozott alkotások „felöltöztetése”, a mű és az öltözet összhangjának hosszú távú biztosítása, hiszen egy-egy műalkotást – vagy akár fényképet – évtizedekig nézünk a falon.

Célunk elérésének hasznos eszközei meglévő professzionális célgépeink. Folyamatosan megújuló képkeretléc választékunk több,mint  400 féle, emellett  százas nagyságrendű paszpartu választék áll rendelkezésünkre.

Az eszközök mellett az elmúlt több, mint 20 év során felgyülemlett külföldi és hazai szakmai tapasztalat, a számtalan véghezvitt egyedi megoldás segíti elérnünk, hogy Megrendelőink elégedetten akasszák falra a nálunk keretezett képeket.

A vállalkozás céljára épített műhely – üzlethelyiségben vendégeink kellemes környezetben hozhatják meg  - néha nem is olyan egyszerű - döntésüket a végső megoldást illetően.

A megjelenő újabb és újabb igényekhez igyekeztünk alkalmazkodni, így a keretezés, paszpartuzás mellett felület nemesítéssel (kasírozással), régi képek és keretek felújításával is bővítettük tevékenységünket.

Nyitva tartás: H-P: 10-12, 12.30-18