Bemutatkozás

A Nordmetal Kft több mint 20 éves hagyománnyal és piaci sikerekkel rendelkező ipari vállalkozás. A motorgyártás alapjaira épülve ma már az európai versenypiacon is ismert résztvevő a hegesztett- és megmunkált motorházak, generátorházak gyártásában. Szélgenerátorházak ma már a világ 5 földrészén működnek sikeresen. Olyan speciális, magas minőségi követelményeket igénylő termékeket, mint például hajómotorok, vasúti motorok házait, villamosok és metrók motorházait vagy atomerőművi motorok házait is sikerrel és eredményesen tud gyártani. A termékek között olyan új termékek is megjelentek, mint az alagutfuró berendezések egyes elemei.

Az előbbiekben felsoroltakat-mint stratégiai partner-, olyan világ és európai piacokon elismert cégek beszállítójaként gyártja, mint az ausztriai ELIN Motoren Gmbh, a német Siemens, VEM Sachsenwerk és a Herrenknecht AG.

A minőségi gyártás elérésében sokat jelent, hogy partnereink szigorú követelményrendszereikkel, gyártási kultúrájukkal segítenek fejlődésünkben, és magasabb szintű munkakultúra kialakulását generálják.

A gazdaságos termeléshez elengedhetetlen gyártási feltételek évről évre fejlődnek. Az elmúlt 4 évben. több mint 150 millió forint pályázati pénzek bevonásával fejlesztettünk, melyet az elkövetkezendő években még nagyobb dinamikával tovább folytatunk.

Tudatos szervezetfejlesztési és személyi politikával, a feladatok alsóbb szintre delegálásával törekszünk dolgozóink gondolkodásmódjának fejlesztésére. Ahhoz hogy a cég fejlődni tudjon nem elég csak gépeket vásárolni, új csarnokot építeni, hanem új ismereteket, új kompetenciákat kell integrálnunk a folyamatokba-.

A Nordmetal vevőorientáltsága a vállalati küldetés szerves része. A fejlődés, és a  vevői igények maradéktalan kielégítése jól összeegyeztethető a nyereséges működéssel.