Bemutatkozás

Dr. Édes Ágnes ügyvéd vagyok.

2000-ben szereztem meg jogi diplomámat az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, majd az ügyvédjelölti gyakorlatot már szülővárosomban, Pápán végeztem.

2003-ban kánonjogi licenciát (szakvizsgát) szereztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kánonjogi Posztgraduális Intézetében.

2004 nyarán, a jogi szakvizsga letételét követően kezdtem ügyvédként dolgozni, majd 2006 szeptemberében nyitottam meg saját ügyvédi irodámat, mely Pápa központjában található.

2008-ban a jogviták peren kívüli gyorsabb elintézését segítő mediátor képesítést szereztem, és felvételt nyertem a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékébe.

Fiatalos lendülettel, munkám iránti elhivatottsággal, a szakmai kihívásokra felkészülve és ügyfélközpontú hozzáállással mára irodám igen széles és egyre bővülő ügyfélkört tudhat magáénak.

Irodám nemcsak hagyományos ügyvédi tevékenységet végez, azaz polgári ügyekben peres és nem peres képviseletet lát el, hanem cégalapítással, cégmódosítással, illetve ingatlan adásvételi szerződések lebonyolításával, valamint társasházak képviseletével foglalkozom és okiratokat szerkesztek ügyfeleim részére.

Jogi ügyében forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeim egyikén, hogy előzetes egyeztetéssel keressünk egy Ön számára kedvező időpontot!

Üdvözlettel:
dr. Édes Ágnes ügyvéd