Bemutatkozás

Cégünk jelenlegi formájában 2007 óta létezik. Tapasztalatunk ennél természetesen sokkal több, csak ezen a területen több, mint 10 év. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt csak kevés versenytársunk mondhatja el magáról!

Fő tevékenységünk a hordozható eszközök köré épül. A notebookok és tabletek szervizelése, karbantartása a napi feladatunk. A munkához elengedhetetlen alkatrészket ezért nagy számban tartjuk raktáron. A különleges komponenseket széles körű beszállítói vonanainkon szerezzük be. Sok év óta jó kapcsolatokat ápolunk hazai és külföldi partnereinkkel és a gyártókkal is.

A laptopok mellett természetesen az asztali számítógépekkel felmerülő problémákat is kellő rutinnal kezeljük.

Javítunk továbbá LCD/LED/TFT monitorokat és lézernyomtatókat is.

Kisvállalati ügyfeleink részére rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk szerződéses keretek között. Beleértve a hálózati infrastruktúra megtervezését, kivitelezését, üzemben tartását, és a felhasználók támogatását is.

Már a kezdetekben is arra törekedtünk, hogy minnél jobb minőséget adjunk ki a kezeink közül. Ez a hozzáállás már közép távon meg is hozta az eredményét: ügyfeleink szívesen ajánlanak minket barátaiknak, ismerőseiknek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ez mindig is így maradjon!

TV, monitor,kamera,fényképezőgép, retro hifi javítás:

 Szervizmérnökökként több, mint 30 éve foglalkozunk híradástechnikai készülékek javításával. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk! Helyszíni kiszállás - ingyenes hibamegállapítás! Hívjon bizalommal! 

A megszokott tevékenységi körön kívül foglalkozunk : laptop, notebook, és számítástechnikai eszközök javításával, szervizelésével.

 A hifi és a zene rajongóinak, lehetősége van egy "teszthelyiségben" zenehallgatásra.( Több mint 2000 lemez ! )  -előzetes bejelentkezés alapján.