Bemutatkozás

Optikai szalonunk 2012-ben nyitotta meg kapuit és több, mint négy eredményes évet követően, 2016 óta Dr. Horváth Ilona és családja saját vállalkozásaként működik, melyre Pácienseink, Vásárlóink és Partnereink visszajelzései alapján is méltán lehetünk büszkék. Küldetésünk, hogy lásson ...hogy Ön is élesen lásson!

Célunk, hogy minden Páciensünk és Vásárlónk elégedetten távozzon és térjen vissza hozzánk. A Vital Optika üzletfilozófiája a szakértő és elismert orvosi és látszerész munka együttesén alapul. A modern környezetben a sok évtizedes, professzionális  háttér jelenti azt az alapot, ami miatt régi ismerősként érkezhet Ön is a Vital Optikába. Dr. Horváth Ilona szemész főorvos, Dr. Leposa Márta, szemész főorvos és Dr. Makáry Györgyi szemész szakorvos magánrendelését az elismert és magas színvonalú látszerész munka és értékesítés egészíti ki.

Optikánk a legmodernebb diagnosztikai vizsgáló eszközökkel rendelkezik, melyek segítik kialakítani a végső eredményt és a tökéletes korrekció meghatározását. Az egészségpénztári-, Szép-kártya és Erzsébet-utalvány elfogadóhelyként is működő optikai szalonunkban a szemüvegkeretek, szemüveglencsék és kontaktlencsék mellett egyéb kiegészítő termékek is elérhetők. Szakképzett látszerész és értékesítő munkatársaink minden igényt kielégítő, professzionális tanácsadást és szemüvegkészítést végeznek, mely minden Páciensünk és Vásárlónk számára garanciát jelent az éleslátásra. 

Küldetésünk, hogy lásson ...hogy élesen lásson!
Dr. Horváth Ilona | Vital Optika - Az éleslátás biztosítéka

 

Galéria