Bemutatkozás

Üdvözöljük a zirci Szent Bernát Gyógyszertár aranyoldalak.hu oldalán!

Internetes megjelenésük célja, hogy bemutassuk Önöknek gyógyszertárunkat, készítményeinket, szolgáltatásainkat. Szeretnénk megkönnyíteni az eligazodást a Magyarországon forgalmazott egyre nagyobb számú készítmény között.

Hasznos információkat kívánunk nyújtani kedves ügyfeleinknek orvosi, gyógyszertári rendelési időkről, ügyeleti beosztásról.

Gyógyszertárunkban vásárlóink ellenőrizhetik vérnyomásukat, megmérhetik testsúlyukat, testmagasságukat, testzsírtartalmukat. Akár az egészség megőrzéséről, akár annak mielőbbi visszaszerzéséről van szó, igyekszünk hasznos tanácsokkal, szakmai információkkal szolgálni a hozzánk ellátogatóknak.

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy ügyfeleinket a legmagasabb szakmai színvonalon, előzékenyen és gyorsan szolgáljuk ki.

Gyógyszertárunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre, valamint elfogadjuk a leggyakoribb egészségpénztárak kártyáit, utalványait is.

Ha többet szeretne megtudni gyógyszertárunkról, navigáljon a www.szentbernat.com címre vagy keressen fel bennünket személyesen!

Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 8:00-18:00

Galéria