Bemutatkozás

Nyitva: H-P: 7.30-16.00 és Szo: 8.00-13.00

Új webáruházunk segítségével már az interneten is vásárolhat nálunk, folyamatosan bővülő termékpalettával rendelkezünk, és reméljük, hogy Ön is megtalálja a számára szükséges terméket, vagy ha mégsem, akor felveheti velünk a kapcsolatot, és személyre szabott segítséget kaphat szakértőinktől.Forgalmazott termékek:Termékpalettánk alapvetően két nagy csoportra osztható: munkavédelmi táblákra és munkavédelemre, de a két csoporton belül is rendkívül színes és széles körű kínálattal rendelkezünk. A munkavédelmi táblák kategóriában például megrendelőink egyéni igényeit is megvalósítjuk az egyedileg gyártott táblákkal, de kresz- tiltó-, figyelmeztető-, tűzvédelmi-, építőipari- és esküvői rendszámtábláink közül is kiválaszthatja azt, amelyikre éppen szüksége van.Üzleti tábláink mind az alkalmazottak, mind üzletének vásárlói számára egyszerű, mégis teljes tájékoztatást tesznek lehetővé.Érintésvédelmi-, GHS, és ADR bárca figyelmeztető tábláink az avatatlanok biztonságát szem előtt tartva, kellő mértékű óvatosságra intenek. A tábla kiválasztása után több opciót is kínálunk a kivitelezésre, hiszen nemcsak méretet választhat, de azt is eldöntheti, hogy műanyag vagy öntapadó legyen az elkészült tábla.A munkavédelem kategóriában található termékeinkkel átfogóan valósítjuk meg a személyes biztonság feltételeit. Az Innoveng tisztítószerek speciális és hatékony tisztítást garantálnak a munkafelületeken, az eszközökön illetve magas követelményeknek megfelelve a munkát végzők személyes higiéniájában is.

Ezen kívül légzésvédőkkel, fej- és arcvédőkkel, hallásvédőkkel, védőszemüvegekkel, védőkesztyűkkel, védőlábbelikkel, munkaruházattal és hegesztésvédelemmel, valamint zuhanásgátló eszközökkel nyújtunk mindenre kiterjedő védelmet.

A közúti közlekedésben szükséges termékeink a baleset-megelőzésben és elhárításban játszanak szerepet, így vásárlóink többféle mentőláda, tűzoltó készülék és közúti eszköz közül választhatják ki az igényeiknek megfelelőt.

Galéria