Bemutatkozás

A Bárándi kenyér, egy prémium kategóriát képviselő, hagyományos, kovászolásos rechnológiával készült, Magyar kemencében sült kenyér. A csaknem 60 éves múltra visszatekintő Bárándi pékség, egy 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, ahol a térséghez tartozó falvak, és városok minőségileg legelismertebb titkos recepttel készült kenyérkülönlegességeit állítják elő. A jelenleg több mint 20 településre szállító Bárándi Pékség fokozatosan bővülő partnerhálózattal, és termékskálával rendelkezik. Jelenleg 14 hagyományos recept alapján készülő kenyérféleséget, és több mint 40 féle péksüteményt sütünk. A Bárándo pékség termékei kiváló minőségű, magyar alapanyagokból készülnek, bárándi dolgozók keze által. Termékeink előnye, hogy a kenyereinket hagyományos kovászos technológiával készítjük, így azok ízletesek, nem morzsálódnak, hossza eltarthatóak és akár egy héten át is jó ízűen fogyaszthatóak! A modern felfújt, kalács jellegű termékek helyett a testesebb, héjasabb házi jellegű kenyérfélék gyártását helyezzük előtérbe. Cégünk fő profilja a hagyományos téglaépítésű kemencében sült kenyér, de foglalkozunk hagyományos és reform pékáruk - ilyen például az élesztőmentes teljes kiőrlésű (Graham) kenyér, tökmagos, 7 magvas és rozsos kenyér - előállításával, hogy kiszolgálhassuk mind a klasszikus ízek kedvelőit, mind az egészséges táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető fogyasztók igényeit.