Mobilozás féláron és 0 forintos telefonok

hirdetés

Mobilozás féláron és 0 forintos telefonok

 

Szerző: László Ferenc - Terminál

László Ferenc, 2008. 05. 28. 10:46 A Vodafone legújabb akciója keretében az új egyéni előfizetői szerződést kötő magánszemélyek három hónapon keresztül éjjel-nappal féláron beszélhetnek minden Vodafone-ossal. A Vodafone május 23-án indult akciója keretében minden magánszemély, aki B, C, vagy D kategóriás Vodafone Fix tarifacsomagra köt új havi előfizetői szerződést, három hónapig 50 százalék kedvezménnyel folytathat belföldi, hálózaton belüli hívásokat.

 

Vodafone telefon

A 3 hónap letelte után ezek a hívások a választott számlacsomagnak megfelelően, normál díjon számlázódnak. A Vodafone Fix tarifák egyszerűek és átláthatók, egységes perc- és SMS díjat kínálnak időszaktól és hálózattól függetlenül minden belföldi mobil és vezetékes hálózatba. Havidíjuk 100 százalékban felhasználható nem csak hanghívásokra, hanem SMS üzenetek küldésére is.

 

Az akcióban szereplő készülékek

 

Az akcióban való részvételre csak telefonkészülék vásárlásával együttesen van lehetőség, amihez a Vodafone most négy készüléket különösen kedvező feltételekkel kínál. A promócióban megvásárolható telefonok (Samsung E250, Sony Ericsson Z310i, Nokia 2630 és LG KP230) ára 1 forint, azaz a kerekítési szabályoknak megfelelően bárki 0 forintos áron elviheti őket.

(A Vodafone B, C és D kategóriákra vonatkozó feltételei: 2 éves hűségnyilatkozat aláírása, 1 éves tarifamegtartással.)

 

Forrás: Terminál

Névnap

2016
okt
25

A mai napon Blanka, Bianka, Mór látogatóinkat köszöntjük!

Hirdetés

Hirdetés

hirdetés

MTT Média © 2008-2016. Minden jog fenntartva